Els alumnes de Les Corts visiten les pistes universitàries

a Actualitat/Esports

Els alumnes de 2n d’ESO van d’excursió amb el Departament d’Educació Física

El passat dia 19 de desembre els alumnes de 2n d’ESO vam anar d’excursió amb el Departament d’Educació Física a les pistes universitàries i, entre tots, vam poder gaudir de moltes activitats a les pistes d’atletisme.

Durant l’excursió vam poder provar el llançament de javelina, el llançament de pes, el salt d’alçada, el salt de llargada... També vam córrer per les pistes i  vam provar les carreres de relleus. Provant aquestes modalitats de l’atletisme ens ho vam passar molt bé i vam aprendre sobre proves d’atletisme que desconeixíem.

També vam comprovar nosaltres mateixos que totes les proves són molt dures! Ara comprenem més el gran esforç que han de fer els esportistes que es dediquen a l’atletisme.

En aquesta sortida també hem treballat l’important que és fer esport per sentir-nos millor, l’activitat física és essencial per mantenir forta la nostra salut i tots hauríem de trobar el temps per fer una mica d’esport cada dia.

Al final de l’excursió fins i tot ens han proposat una beca per si volíem anar dues hores a la setmana a les pistes per practicar atletisme.

Un dia fantàstic, a tots ens han entrat ganes de practicar atletisme!

Fes esport i et sentiràs millor!

Hola! Em dic Luna García Simón i tinc 13 anys, vaig a 2n Eso a l'Institut Les Corts. Tinc moltes aficions com: veure series, anar al cinema, escoltar música Pop o anar a restaurants, però el que més m'agrada és el ball. Faig tot tipus de dansa, per exemple: ballet, jazz, contemporani i Hip Hop. M'agrada molt fer amics i amigues, em considero una persona social i alegre i també m'agrada molt riure!

Hola! Me llamo Luna García Simón y tengo 13 años, voy a 2º ESO en el Instituto Las Cortes. Tengo muchas aficiones como: ver series, ir al cine, escuchar música Pop o ir a restaurantes, pero lo que más me gusta es el baile. Hago todo tipo de danza, por ejemplo: ballet, jazz, contemporáneo y Hip Hop. Me gusta mucho hacer amigos y amigas, me considero una persona social y alegre y también me gusta mucho reír!

Hello! My name is Luna García Simón and I am 13 years old, I am going to 2º Eso at the Les Corts Institute. I have a lot of hobbies like watching series, going to the movies, listening to pop music or going to restaurants, but what I like most is the dance. I do all kinds of dance, for example: ballet, jazz, contemporary and Hip Hop. I like to make friends and friends, I consider myself a social and happy person and I also like a lot of laughter!