‘1917’: una pel·lícula que ha passat a l’història del cinema

a Actualitat/Cultura

El film nord-americà ha sigut nominat a 10 Oscars, empatant amb ”The Irish” o ”Once Upon a Time in Hollywood”

El dia 10 de gener es va estrenar a Espanya, encara que als EUA ja portava 2 setmanes estrenada. Ja han recaptat més de 140 milions de dòlars i han superat en taquilla a Star Wars.

Soldat caminant en una ciutat que es crema

El film, dirigit per Sam Mendes i protagonitzat per George Mackay i Dean-Charles Chapman, està ambientat en la 1a guerra mundial, i narra la història de dos joves soldats britànics que reben l’encàrrec d’anar al front a aturar l’atac d’uns aliats. Però per a poder dur a terme la seva missió han d’endinsar-se al terreny alemany, cosa que no facilitarà la seva tasca.

Sens dubte, el fet més destacable del rodatge d’aquesta obra cinematogràfica és que gairebé tota la pel·lícula està rodada en una mateixa escena. Per a poder-ho dur a terme es necessita una precisió coreogràfica impressionant.

L’èxit d’aquesta pel·lícula ja ha sigut assegurat, però per acabar de confirmar-lo cal veure si aconseguiran els Oscars que es mereixen el pròxim 9 de febrer.

Bon dia, soc en Lluc. M'agrada anar a fer excursions a la muntanya i sortir a córrer. Faig Bàsquetbol, i la música es la meva passió. Vaig a 4t d'ESO a Barcelona i tinc 15 anys. Estic estudiant per a aconseguir el carnet de moto de 49 cc.

Buenos dias, me llamo Lucas. Me gusta ir a hacer escursiones por la montaña y salir a correr. Hago baloncesto, y la música es mi pasión. Voy a 4t de ESO en barcelona y tengo quinze años. Estoy estudiando para sacarme el carnet de moto de 49cc.

Hi, my name is Luke. I enjoy going to the mountain and I go running ofently. I play basketball and music is my passion. I'm on 4th of Eso in Barcelona and I'm 15 years old. I'm studying in order to achieve the 49cc's motorcycle card.