A ballar!

a Opinem

Cada vegada hi ha més evidències que posen de manifest els grans beneficis que pot tenir per la salut ballar.

Entre d’altres beneficis que ens pot aportar ballar tenim els següents: és una manera de fer exercici físic, també es millora la circulació sanguínia, es corregeixen males postures, es potencia la coordinació i sobretot es millora l’estat d’ànim.

Un dels beneficis que més s’està demostrant son els beneficis sobre l’estat d’ànim, els experts diuen que ballar redueix l’estrès i l’ansietat.

I és que no ens ha d’estranyar doncs la dansa és una manera d’expressar-se, és un llenguatge universal que està present en totes les cultures i a través de la dansa podem expressar molts sentiments i ser molt creatius.

Un altre punt important i diferent amb altres tipus d’exercici físic és que amb la dansa es combina la música amb l’expressió corporal, aquesta barreja fa que sigui una manera de fer exercici físic que pot ser molt divertida i motivadora.

Personalment sempre he pensat que als col·legis i als instituts hi hauria d’haver l’assignatura de dansa per ajudar als nens i nenes a expressar els seus sentiments, corregir males postures i abandonar les vergonyes.

Sabem doncs que per la nostra salut hem de fer exercici, ens ho diuen tots els metges, però si aquest exercici que fem ens resulta avorrit amb el temps deixarem de fer-lo, en canvi si ens ho passem bé, gaudim de la música, ens expressem amb llibertat i ens oblidem de les vergonyes estarem desitjant que arribi el dia per fer la nostra activitat de dansa.

No hi ha límit d’edat, és igual, tothom ho pot provar i n’hi ha mil llocs per fer-ho, deixa el que estàs fent i a ballar!

Hola! Em dic Luna García Simón i tinc 13 anys, vaig a 2n Eso a l'Institut Les Corts. Tinc moltes aficions com: veure series, anar al cinema, escoltar música Pop o anar a restaurants, però el que més m'agrada és el ball. Faig tot tipus de dansa, per exemple: ballet, jazz, contemporani i Hip Hop. M'agrada molt fer amics i amigues, em considero una persona social i alegre i també m'agrada molt riure!

Hola! Me llamo Luna García Simón y tengo 13 años, voy a 2º ESO en el Instituto Las Cortes. Tengo muchas aficiones como: ver series, ir al cine, escuchar música Pop o ir a restaurantes, pero lo que más me gusta es el baile. Hago todo tipo de danza, por ejemplo: ballet, jazz, contemporáneo y Hip Hop. Me gusta mucho hacer amigos y amigas, me considero una persona social y alegre y también me gusta mucho reír!

Hello! My name is Luna García Simón and I am 13 years old, I am going to 2º Eso at the Les Corts Institute. I have a lot of hobbies like watching series, going to the movies, listening to pop music or going to restaurants, but what I like most is the dance. I do all kinds of dance, for example: ballet, jazz, contemporary and Hip Hop. I like to make friends and friends, I consider myself a social and happy person and I also like a lot of laughter!